Soepen 6,5 €/liter

- Bisque van kreeft met Armagnac (+ €5/liter)
- Tomatensoep met balletjes
- Soep van pompoen en pastinaak en chorizoballetjes
- Zachte currysoep met gerookte zalm
- Bloemkoolsoep op oosterse wijze

Warm buffet (€ 33,50 p.p.)

-Pasta met gamba's, scampi
Chorizo, ui en tomaat

-Stoofpotje van varkenswangen met paprika en jenever

-Gebakken aardappeltjes
of
-Verse kroketten ( 7st/p.p. zelf te bakken )


-Gegratineerde provencaalse groenten

 

hapjes

- Groot Tapas bord € 30
(Chorizo, Italiaanse ham, gedroogde ham, salami,
kaas, honingmosterd-krakertjes,
bladerdeegstokjes, olijven en zongedroogde tomaten)

- 12 st Creuses "Gillardeau" Nr.:4  €54
- 12 st Zeeuwse creuses Nr.:2  €36
  Al onze oesters zijn geopend en geserveerd op zeewier en citroen

- Halve kreeft Thermidor (gegrild) €32 pp
   750gr/kreeft (incl. Ciabatta broodje)

- Royal Belgian Caviar OSIETRA 30g/st €62,80
Royal Belgian Caviar OSIETRA 50g/st €102,05

- Verse Kroketten €0,40/st.

Desserten

- Chocolade mousse € 4,20
- Panna cotta van Baileys en pistache € 4,20
- Parfait van mascarpone met rode vruchten € 4,70
- Verse Fruitsalade € 4,50
- Huisgemaakt rijsttaartje  € 4,00
- Chiapudding met rode vruchten  € 5,00
- Feestdessert: €8,50
   Panna cotta van Baileys en pistache, ganache en chocolade mousse
   ( mooi geserveerd in een glas met verschillende laagjes en smaken )