4-gangen afhaalmenu €39p.p.

Papillot van zeebaars met paprikasaus en chorizo
  OF
Gebakken gamba's met look, gember, gekonfijte tomaat en limoen

≡-≡-≡-

Pompoensoep met zoete aardappel en ricottaballetjes met komijn
(incl. broodje en kruidenboter)

≡-≡-≡-

Vispannetje met bloemkool, broccoli, schaaldierensaus en aardappelpuree
  OF
Stoofpotje van varkenswangetjes met kriekbier, verse kroketten en warme groenten

≡-≡-≡-

Feestdessert: In koffie gepocheerde peer met chocolademousse en een mousse van Baileys

 

Soepen 6,00 €/liter

- Bisque van kreeft met Armagnac (+ €3/liter)
- Tomatensoep met balletjes
- Broccoliroomsoep met garnituur van gerookte forel
- Zachte currysoep met kokos en koriander en een garnituur van gerookte zalm
- Pompoensoep met zoete aardappel en ricottaballetjes met komijn

Warm buffet (€ 25 p.p.)

Zeebaars met paprikasaus en chorizo

Kip op oosterse wijze met glasnoedels,
curry en kokosmelk

Pasta carbonara ( champignons, spekjes en ui )

Assortiment groenten:
- Spagetti van groenten met tomaat en pecorino
- Rolletje van tomaat en olijf

Puree of verse kroketten ( 7st/p.p. zelf te bakken )

hapjes

- Groot Tapas bord € 26,40
(Chorizo, Italiaanse ham, gedroogde ham, salami,
kaas, honingmosterd-krakertjes,
bladerdeegstokjes, olijven en zongedroogde tomaten)

- 12 st Creuses "Gillardeau" Nr.:4  €48
- 12 st Zeeuwse creuses Nr.:2  €30
- Wrap met geitenkaas, rozijnen, honing, spek, appel en rucola €1,4
- Wrap met rucola, gerookte ham, pesto, zongedroogde tomaten en pijnboompitten €1,3
- Quiche van spinazie en gorgonzola €1,25
- Quiche van prei en gerookt spek €1,25
- Worstenbroodje €1,3

- Halve kreeft Thermidor (gegrild) € 24,00 pp
750gr/kreeft (incl. Ciabatta broodje)
- Verse Kroketten €0,30/st.

Desserten

- Chocolademousse € 3,50
- Crème Brûlée € 3,50
- Parfait van mascarpone met rode vruchten € 3,90
- Verse Fruitsalade € 3,70
- Chiapudding met rode vruchten en granola € 3,50
- Feestdessert: €6 In koffie gepocheerde peer met chocolademousse en een mousse van Baileys